Okey!! tyst nu!

Hmm, när vet man att man går över gränsen?
När vet man när någon blir riktigt sårad?
Det är nog väldigt enkelt att se. Eller är det?
Jag vet inte riktigt, lixom ändel kan ta hur mycket skit som helst och sen kan man säga något väldigt litet så man blir jätte jätte ledsen. Det finns folk som dirket visar att det inte kan ta mycket skit. Sen fins det folk som inte bryr sig och bara går därifrån? Vad är du för något? Jag vet att jag är den typen som kan ta hur mycket skit som helst, men jag har också min svaga punkt.  Har inte alla det? Jag menar alla har vi något litet som får oss att bli extra ledsna. Det tror jag starkt på, även världens starkaste man gråter.
Nu kommer vi till, vart går gränsen?
KLart vi vet vart gränsen går, det är när någon säger stop, eller går därifrån. Eller bara att man tittar på en.
Det är såhär att endel fattar nog inte vart gränsen går, endel fortsätter tills man tillslut bara vill slå till den. Vad ska man göra då? Man vet att personen skojar, men man orkar inte mer. Jag är inte personen som skriker till och säger något. Jag är den som tar skit hela tiden, även om det sårar mig. Jag tänker bara skitsamma, låt stackarn ha kul om det är det han vill. Om jag ska vara ärlig mot mig själv, gör jag fel. Jag borde säga tyst, eller låt mig vara. När man inte har modet själv,vad gör man då? Ja, då håller man käften, tills någon annan pratar för en.

Words hurts more than a punch
Words you can say more than ones.
Words hurts more than scares
Words that are just fales. Words you don't understand but that you hate.
Words you create!

Utkast: Men titta ...

Men titta nu skriver jag igen :O Två dagar i rad, nästan rekord va? Jag vill ut :O Sitter och pluggar nu, lite smått jobbigt men skitsamma, det går smått bra iaf! Så idag ska jag bara vila, jag orkar inte någor annat. Vill köpa godis oxå men vet inte om det är nödvändigt. Jaja, ska snart gå ut antar jag haha puss på er!

K.I

Matte, med andra ord döden :)

Snyft! Jag är trött, haft nationella idag I MATTE:O FÖRSTÅR NI? Matte ni vet det som är sååå kul, NAAAAAT. I do not like math :( Fast för att vara ärlig, det var inte så svårt. Det var ganska logiskt och väldigt enkelt att räkna ut kattår, och inte katthår jag råka läsa först. Såja, det är över inget mer att oroa sig över. Goddag bloggen det var länge sen jag skrev något vettigt i dig :) Jag ska se till att orka nu, bööh nej det kommer jag inte haha. Sen har man fikat med en väldigt rolig typ :) Det var mysigt, jag kom fram till att persikor och aprikoser är orsaken till att man ska kunna känna smak, eller kunna äta överhuvudtaget. Världens godaste frukt, bara så ni vet. Nu ska vi vila, jag och min lilla hjärna puss på er!

K.I

Här är jag igen!

Jag tänker inte ta någon tid på att skriva varför jag inte skrivit på länge. Jag vet att ni som läser det här vet nog säkert vad jag har varit med om. Nu ska jag börja skriva igen. Jag varnar er, jag kommer tröttna efter en tid. Jag måste nog göra det här till en vana. Skitsamma, hur många kommer läsa det här? Haha, men iaf jag ska berätta om vad som har hänt.
Nytt år, skola skola skola skola skola skola skola skola Musikal!! BRA ROLL! kul kul kul!!! Mått bra, åkt till dalarna har haft skit bajs roligt! Ja, det har jag gjort! You are welcome, för mitt liv är mer än intressant i riktiga livet! Så! Läs, det dagar jag kommer komma ihåg att skriva. Hejhopp gummiplopp, må bra ät ploppchoklad!

K.I

RSS 2.0